Χάνει ο Παναθηναϊκός τον Μπρινιόλι; – Επιμένει η Σπαλ, «δεν είναι απλά μια ιδέα»

Χάνει ο Παναθηναϊκός τον Μπρινιόλι; – Επιμένει η Σπαλ, «δεν είναι απλά μια ιδέα»

Η Σπαλ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα επιμένει για απόκτηση του Μπρινιόλι, ωστόσο οι πράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον βασικό τους τερματοφύλακα.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι από την ιταλική Έμπολι, η οποία μάλιστα ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας, με τον νυν τερματοφύλακα των πρασίνων να αναδεικνύεται ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Serie B.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στην λευκή ισοπαλία (0-0) και έκτοτε δεν βγήκε από την βασική ενδεκάδα της ομάδας αποτελώντας μια σίγουρη λύση για την εστία του τριφυλλιού.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Μπρινιόλι με την φανέλα του Παναθηναϊκού δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους συμπατριώτες του με την ομάδα της Σπάλ να έχει βάλει στο στόχαστρο τον τερματοφύλακα των πρασίνων με σκοπό να τον φέρει πάλι πίσω στην Ιταλία.

Σύμφωνα, λοιπόν με ένα δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Corriere Dello Sport» αναφέρει πως η Σπαλ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσει άμεσα το θέμα της μεταγραφής του Μπρινιόλι, ώστε σε σύντομα χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ιταλία. Μάλιστα οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας αναφέρουν πως τον ενδιαφέρον τους για τον Μπρινιόλι δεν είναι απλά μια ιδέα.

Η ιταλική εφημερίδα, γράφει συγκεκριμένα ότι ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Serie B Τζόρτζιο Τζάμουνερ, δε θέλει να χάσει χρόνο στο μεταγραφικό παζάρι και «αναμένεται να κλείσει τον τερματοφύλακα Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που είναι στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό αλλά δε βλέπει την ώρα να γυρίσει στην Ιταλία».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του Ιταλού τερματοφύλακα, εξάλλου τον έχει αποκτήσει και για τρία χρόνια, όποτε πολύ δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ένα ακόμα εμπόδιο για την ιταλική ομάδα είναι ότι Μπρινιόλι έφυγε από την SERIE B για να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα και δύσκολα θα επιστρέψει εκεί ξανά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το μόνο που απομένει είναι δούμε τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες μέρες ανάμεσα στην Σπαλ και τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι αν και η υπόθεση μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη για να έχει αίσιο τέλος για την ιταλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ