Στάνκοβιτς στο «10» – «Πάμε για τη νίκη στην Τούμπα»

Στάνκοβιτς στο «10» – «Πάμε για τη νίκη στην Τούμπα»

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της το... κάζο με τον Παναιτωλικό και στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο «10», δίνοντας το σύνθημα για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Το ίδιο έργο, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Μετά τον ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός, επισκέφθηκε το Ολυμπιακό Στάδιο, ρίχνοντας στο καναβάτσο την ΑΕΚ. Δύο γκολ σε πέντε λεπτά και νέα ήττα-σοκ για τους «κιτρινόμαυρους», που δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν.

Η Ένωση αντί να μειώσει την διαφορά της από την κορυφή και τον Ολυμπιακό, έπεσε στην τρίτη θέση και πλέον, βλέπει την… πλάτη και του ΠΑΟΚ.

Αναμφίβολα, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έχει λείψει για τον Δικέφαλο στα τελευταία ματς, με τον Αυστριακό τερματοφύλακα να βρίσκεται σε φάση επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους. Μετά την επέμβαση και τον καθαρισμό στο γόνατο, ο 29χρονος ευελπιστεί να επιστρέψει στα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ στα επόμενα κρίσιμα ματς. Κάτι που επεσήμανε και στις δηλώσεις του στο «10».

«Εχω μπει κανονικά στις προπονήσεις και θα δούμε αν θα είμαι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Θα δούμε στις τελευταίες προπονήσεις».

Συνέχισαν το ειδικό τους πρόγραμμα Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλος | to10.gr

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου μίλησε αποκλειστικά στο «10» και στάθηκε στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.  Πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να δίνει το σύνθημα για τη νίκη που θα αλλάξει τα δεδομένα και το κλίμα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Άλλωστε, ένα θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, είναι ικανό να απομακρύνει την εσωστρέφεια που υπάρχει πλέον στην ομάδα.

«Σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τα πάντα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Το είδαμε και κόντρα στον Παναιτωλικό. Μπορούμε να κερδίσουμε.

Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. », δήλωσε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου.

O 29χρονος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ΑΕΚ δεν βρήκε δίχτυα μετά το 1-0 επί του Παναιτωλικού, ενώ υπογράμμισε πως… σβήνουν σιγά σιγά οι ελπίδες για κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα.

«Αυτό που πήγε λάθος κόντρα στον Παναιτωλικό, είναι ότι δεν σκοράραμε δεύτερο γκολ στις φάσεις που είχαμε. Με το σκορ στο 1-0, τα πάντα είναι πιθανά. Στο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε κάτι πλέον. Χάσαμε πολλούς πόντους απέναντι σε μικρές ομάδες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ