Εξελίξεις με τον Φιλίπε Σοάρες στον ΠΑΟΚ

Εξελίξεις με τον Φιλίπε Σοάρες στον ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του Φιλίπε Σοάρες για στον ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να είναι ακόμη πιο κοντά στον Δικέφαλο του βορρά

O ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ακόμη μια μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο, καθώς είναι μια ανάσα από τη συμφωνία για τον Φιλίπε Σοάρες. Ο 23χρονος μέσος της Μορεϊρένσε, που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του, στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ και οι επαφές είναι στην τελική ευθεία με τον Δικέφαλο του βορρά.

Σημαντικό ρόλο στην επιθυμία του παίκτη να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ έπαιξε και ο αδελφός του, Αλεξ Σοάρες που αγωνίζεται στον ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος τον έχει πείσει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Από την Πορτογαλία χθες το βράδυ έλεγαν πως η διοίκηση της Μορεϊρένσε θα κάνει αποδεκτή την πρόταση του ΠΑΟΚ και παράλληλα θα ικανοποιήσει την επιθυμία του παίκτη, που θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μορεϊρένσε στην οποία ανήκει ο 22χρονος χαφ και φαίνεται πως υπάρχει διάθεση να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δοθεί το ποσό των 3 εκατ. ευρώ που επιθυμούν οι Πορτογάλοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σοάρες είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα. Το καλοκαίρι του 2018 μετακινήθηκε στην Εστορίλ, την οποία κάθισε για μία σεζόν και πήρε μεταγραφή στη Μορεϊρένσε, η οποία πλήρωσε 1,8 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου χαφ, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του άξονα, με τη Μορεϊρένσε έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ