Κηφισιά – Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας ο Κούστας

Κηφισιά – Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας ο Κούστας

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Κούστα ανακοίνωσε η ομάδα της Κηφισιάς.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς αποτελεί ο Νίκος Κούστας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων.

Oι δύο πλευρές αποφάσισαν να τερματίσουν την συνεργασίας τους κοινή συναινέσει ε τον Κούστα να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας τα 2,5 τελευταία χρόνια. Η Κηφισιά μετά από 10 αγωνιστικές στην Super League 2 βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ έχει πάρει μόλις μια μόνο νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιάς: 

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κούστα.

Για δυόμιση χρόνια, ο Νίκος Κούστας προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον σύλλογο, αποτελώντας βασική αιτία της ανόδου της Κηφισιάς στη Super League 2. Γι’  αυτό, το όνομά του θα παραμείνει χαραγμένο για πάντα στην ιστορία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός, το πάθος για δουλειά και το ήθος του είναι στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει και να εξελιχθεί σε κομμάτι μείζονος σημασίας για τις επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Δυστυχώς όμως, το ποδόσφαιρο είναι αμείλικτο και κάποιες φορές σε υποχρεώνει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Έτσι, πάρθηκε από κοινού η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι μας, πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για την προσφορά του και εύχονται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του, που προμηνύεται λαμπρή!

Ένα όμορφο ταξίδι δυόμιση ετών έφτασε στο τέλος του, αφήνοντας μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Δεν λέμε αντίο. Λέμε εις το επανιδείν…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ