ΠΑΟΚ – Έρχεται ο Σοάρες, φεύγει ο Κωνσταντέλιας

ΠΑΟΚ – Έρχεται ο Σοάρες, φεύγει ο Κωνσταντέλιας

Ο ΠΑΟΚ είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Φιλίπε Σοάρες, την ώρα που αποχωρεί δανεικός ο Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δίνει απόψε κομβικό παιχνίδι (19:00) με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα στην πρώτη κόντρα των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όμως παράλληλα «τρέχει» και τις μεταγραφικές του υποθέσεις.

Ο Δικέφαλος του βορρά είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και επαφές για την απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες από τη Μορεϊρένσε και είναι απλά θέμα χρόνου να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς υπολογίζεται ότι θα καταβάλλει για την πραγματοποίηση της μεταγραφής περίπου τρία εκατ. ευρώ, ενώ ρόλο στην επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, έχουν παίξει οι πληροφορίες που έχει πάρει από τον αδερφό του, Άλεξ Σοάρες, που αγωνίζεται στον Βόλο.

Από εκεί και πέρα, επόμενος στόχος για τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο και τους συνεργάτες του είναι η επιλογή ενός εξτρέμ, την ίδια ώρα που ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποχωρεί από την ομάδα. Συγκεκριμένα, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει για το επόμενο εξάμηνο στο Βέλγιο και την Έουπεν, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, με τον ΠΑΟΚ να μην έχει θέσει καν κάποια ρήτρα αγοράς του νεαρού, δείγμα ότι στον Δικέφαλο του βορρά θεωρούν ότι είναι το μέλλον του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ