Ουζουνίδης στους παίκτες : «Εμείς την δουλειά μας»

Ουζουνίδης στους παίκτες : «Εμείς την δουλειά μας»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε για ακόμα μια φορά σύνθημα συγκέντρωσης στο αγωνιστικό κομμάτι στους παίκτες του, οι οποίοι έχουν ανησυχήσει από τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα ανησυχίας εντός των αποδυτηρίων, καθώς παραμένει αβέβαιο το αν η ομάδα θα μπορέσει να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ερχόμενης χρονιάς.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού έχουν αντιληφθεί και αυτοί τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και έτσι υπάρχει μία διάχυτη αβεβαιότητα. Παρόλα αυτά ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προπόνηση της Τρίτης τους επισήμανε ότι πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως από το προσεχές σαββατοκύριακο υπάρχουν ξανά αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς ξαναρχίζει το πρωτάθλημα, με το πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό να περιλαμβάνει το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Γι’αυτό το λόγο ο Έλληνας προπονητής ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι και να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ουζουνίδης προσπαθεί για ακόμα μια φορά να δώσει κίνητρο στους παίκτες της ομάδας, ούτως ώστε να μην αποσπαστεί η προσοχή τους από τα εξωαγωνιστικά ζητήματα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ