Πόλυς Χατζηϊωάννου και Πέτρος Παππάς έκλεισαν τις σουίτες τους στην «Αγιά Σοφιά» (Pic)

Πόλυς Χατζηϊωάννου και Πέτρος Παππάς έκλεισαν τις σουίτες τους στην «Αγιά Σοφιά» (Pic)

Οι δύο επιχειρηματίες και γνωστοί ΑΕΚτζήδες συναντήθηκαν στο νέο γήπεδο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και έκλεισαν τις σουίτες τους.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ βρέθηκαν την Παρασκευή (21/1) οι Πόλυς Χατζηϊωάννου και Πέτρος Παππάς. Οι δύο επιχειρηματίες και γνωστοί για τα «κιτρινόμαυρά» τους αισθήματα συναντήθηκαν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο εσωτερικό του γηπέδου και έκλεισαν τις σουίτες τους.

Τυπικά η μίσθωση είναι για είκοσι χρόνια αλλά στην ουσία πρόκειται για τις μόνιμες σουίτες των δύο οικογενειών στο γήπεδο. Θυμίζουμε πως και οι δύο άντρες έχουν πάρει μέρος στη χρηματοδότηση του γηπέδου ενώ ήταν από τους πρώτους που είχαν στηρίξει δημόσια το 2013 τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης σε αυτή την προσπάθεια.

Γενικότερα πάντως η ζήτηση για τις σουίτες της «Αγιά Σοφιάς» είναι τεράστια και γι’ αυτό το λόγο έχει σχηματιστεί λίστα αναμονής/προτεραιότητας! Και όπως είναι λογικό, η ζήτηση όλο και θα αυξάνεται όσο φτάνουμε στα εγκαίνια που όπως τόνισε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα γίνουν το προσεχές καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ