Βόλος: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χόρχε Κορέα

Βόλος: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χόρχε Κορέα

Μια ανάσα από τον Αργεντίνο εξτρέμ Χόρχε Κορέα της Νέφτσι Μπακού βρίσκεται ο Βόλος. Έρχεται στην Ελλάδα ο παίκτης για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Παίκτης του Βόλου θα πρέπει να θεωρείται ο Χόρχε Κορέα. Ο 28χρονος εξτρέμ ο οποίος την φετινή σεζόν στην Νέφτσι Μπακού, έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την ομάδα της Μαγνησίας, με τον Αργεντίνο εξτρέμ να αναμένεται την Κυριακή στην χώρα μας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Ο Κορέα ξεκίνησε την καριέρα του στη Βελέζ Σάρσφιλντ και το 2018 πήγε στην πορτογαλική Μαρίτιμο, όπου για 3,5 χρόνια αποτελούσε βασική επιλογή έχοντας 114 συμμετοχές, με 10 γκολ και έξι ασίστ. Τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε υπέγραψε ως ελεύθερος στη Νέφτσι, ωστόσο η παρουσία του εκεί αποδείχθηκε σύντομη, παίζοντας μόλις σε δύο παιχνίδια.

Το καλό του ποδι είναι το αριστερό, ενώ διακρίνεται για την καλή του τεχνική, ενώ ένα από τα θετικά του είναι πως μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Βόλου, είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του και κατά το παρελθόν, ωστόσο δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία σε αντίθεση με το τώρα που όλα δείχνουν πως η μετακόμιση του Κορέα στην χώρα μας βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ