«Έκλεισε» Φελίπε Σοάρες ο ΠΑΟΚ (vids)

«Έκλεισε» Φελίπε Σοάρες ο ΠΑΟΚ (vids)

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τη Μορεϊρένσε για την απόκτηση του Φελίπε Σοάρες με ένα ποσό κοντά στα τρία εκατ. ευρώ.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Φελίπε Σοάρες. Ο Δικέφαλος έφτασε σε προφορική συμφωνία με τη Μορεϊρένσε – επιβεβαιώνοντας και τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία – για την απόκτηση του 22χρονου χαφ, με ένα ποσό το οποίο αναμένεται να φτάσει κοντά στα τρία εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους. Στη συμφωνία μάλιστα προβλέπεται κι ένα ποσοστό μεταπώλησης για την πορτογαλική ομάδα, ύψους 15%.

Πλέον φαίνεται πως απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal και στη συνέχεια ο παίκτης να πάρει τον δρόμο για τη Θεσσαλονίκη ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από τους «ασπρόμαυρους». Όσο για τις απολαβές του Πορτογάλου, ο Σοάρες έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ, με αποδοχές που θα ξεκινούν από τις 500.000 ευρώ και θα φτάνουν κλιμακωτά ως τις 800.000 ευρώ.

Μάλιστα ο Σοάρες έχει μείνει εκτός αποστολής από τη σημερινή αναμέτρηση της Μορεϊρένσε κόντρα στη Σάντα Κλάρα, γεγονός που οφείλεται στην επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Τέλος πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη επιλογή είναι καθαρά του νέο αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου, αφού ο Ζοσέ Μπότο είναι άριστος γνώστης της πορτογαλικής αγοράς και τα χαρακτηριστικά του Σοάρες ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που θέλει για τον ΠΑΟΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ