Αποκλεισμένοι στα Σπάτα οι Γιαννίκης και Δημητριάδης!

Αποκλεισμένοι στα Σπάτα οι Γιαννίκης και Δημητριάδης!

Αυτή τη στιγμή στα Σπατα περί τα δέκα άτομα είναι αποκλεισμένα και δεν μπορούν να φύγουν. Ανάμεσα τους Δημητριαδης, Γιαννίκης και μέλη του υπόλοιπου σταφ.

Η «Ελπίδα» πλήττει την χώρα μας τις τελευταίες ώρες με την πυκνή χιονόπτωση να πέφτει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Φυσικά και η πρωτεύουσα Αθήνα τις τελευταίες ώρες πλήττεται από την χιονώπτωση, με αρκετές περιοχές να έχουν «ντυθεί» στα λευκά.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και τα Σπάτα έκει όπου βρίσκεται το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή στα Σπατα περί τα δέκα άτομα είναι αποκλεισμένα και δεν μπορούν να φύγουν. Ανάμεσα τους Δημητριαδης, Γιαννίκης και μέλη του υπόλοιπου σταφ.

Επίσης όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Ένωσης κοντά στις δυο με δυόμισι ώρες έκαναν παίκτες που έφυγαν νωρίτερα να φτάσουν σπίτι τους.

Τσιντώτας και Μιχαηλιδης που δεν μένουν νότια αλλά και ο Κορομηλάς έχουν κάνει πάνω από δυο ώρες φευγοντας από το προπονητικό και έφτασαν στο Χολιντει Ιν.

Υπήρξε η σκέψη σε κάποιους να μείνουν στο Χοκιντει Ιν για να γλυτώσουν την ταλαιπωρία αλλά απόψε δεν υπάρχουν δωμάτια λόγω αναβολής πτήσεων του Βενιζέλος.

Αναμένεται στις επόμενες ώρες να υπάρξει νέα ενημέρωση, με τους ειδικούς να προειδοποιούν πως η κακκοκαιρία αναμένεται να χειροτερέψει όσο βαδίζουμε προς το βράδυ, με την «Ελπίδα» να δείχνει ακόμη περισσότερο τα δόντια της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ