Κούγιας : «Στη Nova η Λάρισα για τα επόμενα δύο πρωταθλήματα»

Κούγιας : «Στη Nova η Λάρισα για τα επόμενα δύο πρωταθλήματα»

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό μέσω δήλωσής του ότι πάρθηκε η απόφαση η Λάρισα να συνεργάζεται με τη Nova και για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλίας επίσης, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη του συνδρομητικού καναλιού, για την εκ νέου συνεργασία. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας: «Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις που […]

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό μέσω δήλωσής του ότι πάρθηκε η απόφαση η Λάρισα να συνεργάζεται με τη Nova και για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλίας επίσης, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη του συνδρομητικού καναλιού, για την εκ νέου συνεργασία.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας:

«Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις που είχα με ενδιαφερομένους να εξασφαλίσουν την αποκλειστικότητα των τηλεοπτικών μεταδόσεων όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League, κατέληξα στην απόφαση του να συνεργαστούμε για τα επόμενα δύο πρωταθλήματα με την Nova.

Με τη σημερινή μου ανακοίνωση θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Nova και ειδικά τον κ. Πάνο Παπαδόπουλο, με τον οποίο στο παρελθόν είχαμε έντονες αντιπαραθέσεις, διότι αντελήφθησαν την ιδιαίτερη θέση της ΑΕΛ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαι βέβαιος ότι από σήμερα η σχέσις μας ευρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο και αυτό θα είναι καλό και για τις δύο εταιρείες, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ