Εξελίξεις με Αγκιμπού Καμαρά – Ερχεται σήμερα, μαζί με τον Κανέ και παίζει στην Τούμπα

Εξελίξεις με Αγκιμπού Καμαρά – Ερχεται σήμερα, μαζί με τον Κανέ και παίζει στην Τούμπα

Ο Ολυμπιακός περιμένει σήμερα στην Ελλάδα τον Αγκιμπού Καμαρά, που ετοιμάζεται να παίξει στην Τούμπα. Ερχεται και ο Μαμαντού Κανέ.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στο πρωτάθλημα. Εχει 14 νίκες και 4 ισοπαλίες στις 18 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί. Σε τρεις από τις τέσσερις ισοπαλίες (Ατρόμητο, Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκό), ωστόσο, αγωνίστηκε χωρίς τον παίκτη-κλειδί του στη φετινή σεζόν. Τυχαίο; Μπορεί. Αλλά η πραγματικότητα δείχνει ότι η απουσία του Αγκιμπού Καμαρά -περί ου ο λόγος- από την αγωνιστική πραγματικότητα των Πειραιωτών, έχει επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την απόδοση του συνόλου. Και για αυτόν τον λόγο η επιστροφή του Αφρικανού μέσου στην Ελλάδα, λύνει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς. Και πιθανώς προκαλεί την αλλαγή πλάνων ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ενημερώθηκε ότι θα έχει στη διάθεσή του άμεσα τον Αγκιμπού. Οπως είναι γνωστό, ο 21χρονος μέσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αφρικα, είναι πλέον καλά και σύμφωνα με πληροφορίες επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα, έτοιμος να μπει άμεσα στις επιλογές του προπονητή του. Και φυσικά γυρίζει για να παίξει στο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Εχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο Αγκιμπού δεν έρχεται μόνος του στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη χώρα μας θα προσγειωθεί μαζί του και ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Γουινέας, Μαμαντού Κανέ. Ο 24χρονος Αφρικανός μέσος, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, επιλέχθηκε να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ του Ολυμπιακού με απόφαση Μαερτίνς. Οι Ερυθρόλευκοι ακύρωσαν τον δανεισμό του στη Νέφτσι και ο δυναμικός χαφ έρχεται μαζί με τον «Αγκι» στην Αθήνα, για να μπει στις  προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι στην Τούμπα ο Μαρτίνς θα έχει και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται κανονικά και να ανεβάζει ρυθμούς. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, επίσης είναι καλύτερα και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρησης με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ