Παναθηναϊκός: Ο αντί – Βιγιαφάνιες και η έδρα του αγώνα με τον Αστέρα

Παναθηναϊκός: Ο αντί – Βιγιαφάνιες και η έδρα του αγώνα με τον Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα, με τον Βιγιαφάνιες να μην υπολογίζεται λόγω καρτών.

Η… προβληματική προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης θα ξεκινήσει σήμερα. Και επί της ουσίας οι πράσινοι θα πάνε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με δύο προπονήσεις, τη σημερινή και την αυριανή, η οποία θα γίνει σε μικρότερη ένταση μιας και θα είναι παραμονές του αγώνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μία σημαντική απουσία, αφού δεν υπολογίζεται ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Με τις επιλογές για την αντικατάστασή του να είναι δύο. Η πρώτη είναι του Αλεξανδρόπουλου, να αγωνιστεί ο νεαρός σαν «οχτάρι» δίπλα στον Μαουρίσιο και η δεύτερη του Λούντκβιστ, που έχει παίξει ξανά τον συγκεκριμένο ρόλο.

Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό αν, τελικά, το ματς θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», μετά και τη ζημιά με την κατάρρευση του στεγάστρου.

Εκτός απροόπτου, η έδρα δε θα αλλάξει, με τους πράσινους να προχωρούν στις εργασίες για την επιδιόρθωση της ζημιάς. Φυσικά, οι θύρες επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα είναι κλειστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ