Παναθηναικός – Αστέρας Τρίπολης: Άλλαξε η ώρα διεξαγωγής

Παναθηναικός – Αστέρας Τρίπολης: Άλλαξε η ώρα διεξαγωγής

Η διοργανώτρια αρχή της Superleague αποφάσισε την αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης(29/01).

Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Λεωφόρου για την 20η αγωνιστική της Superleague. Οι «πράσινοι» οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο απέναντι τους βρίσκεται ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο κινείται σε τροχιά play off αυτό του Αστέρα Τρίπολης.

Μπορεί να μην υπήρξε αλλαγή της έδρας, έπειτα από την κατάρρευση του «στέγαστρου των επισήμων» στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, ωστόσο είχαμε αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του ματς.

Πιο συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έκανε γνωστό πως η αναμέτρηση θα κάνει σέντρα το Σάββατο(29/01) στις 15.00 και όχι στις 19.30 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Το ματς άλλαξε ώρα λόγω της πτώσης του στεγάστρου, αφού μαζί μ’ αυτό διαλύθηκαν και οι προβολείς από εκείνη την πλευρά. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να γίνει αγώνας σε βραδινή ώρα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο της 20ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί το Σάββατο 29.01.2022 στις 15:00 (αντί για 19:30).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ