Παναθηναϊκός : Ζήτησε παράταση η ΕΠΟ από την UEFA για την αδειοδότηση

Παναθηναϊκός : Ζήτησε παράταση η ΕΠΟ από την UEFA για την αδειοδότηση

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη η απαραίτητη αδειοδότηση για συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο κίνδυνος του υποβιβασμού ελλοχεύει για το τριφύλλι και αναζητείται μια παράταση για να έχει χρόνο να την εξασφαλίσει. Η ΕΠΟ κάνει προσπάθειες για να βοηθήσει τους πράσινους στη μάχη της αδειοδότησης, ζητώντας από […]

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη η απαραίτητη αδειοδότηση για συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο κίνδυνος του υποβιβασμού ελλοχεύει για το τριφύλλι και αναζητείται μια παράταση για να έχει χρόνο να την εξασφαλίσει.

Η ΕΠΟ κάνει προσπάθειες για να βοηθήσει τους πράσινους στη μάχη της αδειοδότησης, ζητώντας από την UEFA 15ήμερη παράταση στην υποβολή των απαραίτητων φακέλων. Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα εξετάσει το αίτημα για να απαντήσει και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν με αγωνία να μάθουν αν θα υπάρξει περιθώριο εύρεσης λύσης για τον διακανονισμό των υποχρεώσεών τους.

Να αναφέρουμε ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να ικανοποιηθεί το αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Σε περίπτωση πάντως που η UEFA απαντήσει αρνητικά και αργότερα επιβληθεί ποινή του υποβιβασμού στον Παναθηναϊκό, θα ασκηθεί έφεση που θα κριθεί στα τέλη Μαΐου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ