Ιωνικός: Δύο παίκτες θετικοί σε κορωνοϊό, Πλατέλλας και Άοσμαν στην αποστολή

Ιωνικός: Δύο παίκτες θετικοί σε κορωνοϊό, Πλατέλλας και Άοσμαν στην αποστολή

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε ότι δύο παίκτες νόσησαν με κορωνοϊό και τέθηκαν σε καραντίνα. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας στην αποστολή για πρώτη φορά, επέστρεψε ο Άιας Άοσμαν.

Ο Ιωνικός σήμερα (29/1, 17:15) υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

H ομάδα της Νίκαιας σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως δύο παίκτες έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Δημήτρης Σπανός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα έπειτα από μισή σεζόν. Ο Άιας Άοσμαν επέστρεψε απ’ την εθνική Συρίας και τέθηκε επίσης στη διάθεση του τεχνικού του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι Αλεξίς Ρομαό, Τουράμ, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ρικάρντο Βαλέντε και Γιώργος Χριστοδουλής.

Η αποστολή του Ιωνικού:  

Χουτεσιώτης, Ρόκου, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Κάνιας, Λένις, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Πλατέλλας, Μάντζης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:  

«Τα αποτελέσματα του χθεσινού μοριακού ελέγχου για την ανίχνευση του κορωνοϊού έδειξαν πως υπάρχουν δύο θετικά τεστ στην ομάδα μας. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται σε απομόνωση και ακολουθούν, όπως και η ομάδα, τα όσα αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ