Τα βλέμματα σε Λεωφόρο και Νεάπολη

Τα βλέμματα σε Λεωφόρο και Νεάπολη

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League, με τα παιχνίδια σε Λεωφόρο και Νεάπολη να ξεχωρίζουν.

Επιστροφή στη δράση, με την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League να ανοίγει με τρεις αναμετρήσεις και τα παιχνίδια σε Λεωφόρο και Νεάπολη να ξεχωρίζουν…

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στις 15:00 στη Λεωφόρο, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα του στο 2022. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη στη Νίκαια και χρειάζονται το «τρίποντο» και να πλησιάσουν κι άλλο την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προετοιμάστηκαν με… 1,5 προπόνηση και αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Βιγιαφάνιες που θα εκτίσει σήμερα την ποινή του.

Οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας και μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από το «τριφύλλι», είναι επίσης σε πάρα πολύ καλή περίοδο, έχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με το ίδιο ακριβώς σκορ (1-0).

Την ίδια ώρα, η Λαμία φιλοξενεί τον ΟΦΗ προερχόμενη από την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Άρη. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να πάρουν μερικούς σημαντικούς βαθμούς για τη μάχη της παραμονής.

Ο ΟΦΗ από την άλλη θέλει να βάλει «στοπ» στο σερί των δύο συνεχόμενων ηττών από ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό…

Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, στη Νεάπολη (17:15) σε ένα πρόωρο ντέρμπι παραμονής. Ο Ιωνικός υποδέχεται στη Νίκαια τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει ακόμα και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στη Super League 2.

Ο Ιωνικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 12η θέση με 14 βαθμούς, τέσσερις παραπάνω από τον Ατρόμητο που έχει ωστόσο και ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι γηπεδούχοι έχουν πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ