Επίσημη πρόταση ΠΑΟΚ για Πράσελικ – Πού θα πάει ο 22χρονος χαφ

Επίσημη πρόταση ΠΑΟΚ για Πράσελικ – Πού θα πάει ο 22χρονος χαφ

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Ματέους Πράσελικ, αλλά ο 21χρονος μέσος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μετακομίσει στην Ιταλία για τη Βερόνα.

Σε αναζήτηση 10αριού βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό μάλιστα να αποκαλύπτουν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά χτύπησε την πόρτα της Σλονσκ Βρότσουαφ και κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Πολωνού, Ματέους Πράσελικ.

Ο 21χρονος (26/9/2000) έχει ύψος 1.84 μ. και αγωνίζεται κυρίως ως 10άρι, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και ως κεντρικό χαφ. Φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 20 συμμετοχές, έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ σε 1.442 λεπτά. Ο Ματέους Πράσελικ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πολωνικού ποδοσφαίρου και έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων είναι και ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Δικέφαλος κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να τον κάνει δικό του, αφού όπως όλα δείχνουν ο 21χρονος μέσος θα καταλήξει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Βερόνα.

Η ομάδα της γειτονικής χώρας βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Σλονσκ Βρότσουαφ και αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Μια μεταγραφή που θα κοστίσει 2 εκατ. ευρώ στην Βερόνα, με την ιταλική ομάδα να κάνει δικό της τον Ματέους Πράσελικ, κερδίζοντας τη μάχη με τον ΠΑΟΚ, την Σότσι και την Μάιντς, οι οποίες επίσης κατέθεσαν επίσημες προτάσεις για τον νεαρό άσο.

Όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, μάλιστα, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Πολωνός με την Βερόνα θα είναι για 4.5 χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ