Ραγδαίες εξελίξεις: Τι γίνεται με τους τέσσερις στον Ολυμπιακό

Ραγδαίες εξελίξεις: Τι γίνεται με τους τέσσερις στον Ολυμπιακό

Ολο το ρεπορτάζ για Σεμέδο, Κούντε, Ονιεκούρου και Λοβέρα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ, με τους Ερυθρόλευκους μετά τους Ζοάο Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά να έχουν φέρει στην Ελλάδα και τον Αμπντουλαγιέ Νταμπό. Ένα ακόμα… διαμαντάκι για τους Πειραιώτες, που με σωστή καθοδήγηση και σκληρή δουλειά μπορεί να εξελιχθεί σε έναν ποδοσφαιριστή κορυφαίου επιπέδου, βαδίζοντας στα χνάρια των Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Παπέ Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα.

Εκτός από τις προσθήκες, οι Ερυθρόλευκοι δουλεύουν και το κομμάτι των αποχωρήσεων, με τα ονόματα των Πιερ Κούντε, Χένρι Ονιεκούρου και Μαξιμιλιάνο Λοβέρα να εμπλέκονται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια ανά την Ευρώπη, ενώ παράλληλα βρίσκεται στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο.

Όπως ενημερωθήκατε από «to10», οι Πειραιώτες τα βρήκαν με την πορτογαλική ομάδα για την παραχώρηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού. Αρχικά ως δανεικό, με ενοίκιο που φτάνει τα 500.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία των πρωταθλητών με τους Δράκους υπάρχει επίσης οψιόν αγοράς ύψους 7 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής σέντερ μπακ αναμένεται το πρωί της Κυριακής να βρεθεί στο Οπόρτο για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Οσον αφορά στον Πιερ Κούντε, όπως διαβάσατε στο «10», η Τζένοα έχει καταθέσει στον Ολυμπιακό πρόταση για την απόκτηση του Καμερουνέζου μέσου. Ο διεθνής χαφ, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για το Κόπα Αφρικα και σήμερα μάλιστα πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Το βράδυ του Σαββάτου μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα στο εξωτερικό και για τον Χένρι Ονιεκούρου, με τους Τούρκους να αποκαλύπτουν πρόταση της Μπασακσεχίρ για τον Νιγηριανό. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, οι «γκρι κουκουβάγιες» προορίζουν τον Αφρικανό για αντικαταστάτη του Έντιν Βίσκα και έχουν κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, με δύο κυπριακές ομάδες να ερίζουν για την απόκτησή του. Πρόκειται για τις Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας, που επιθυμούν τον δανεισμό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού…

Υπενθυμίζουμε ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (31/1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ