ΠΑΟΚ: Αποχωρεί δανεικός ο Εσίτι

ΠΑΟΚ: Αποχωρεί δανεικός ο Εσίτι

Ο Άντερσον Εσίτι αναμένεται να αποχωρήσει τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, με την μορφή δανεισμού. Έντονο ενδιαφέρον της Φερεντσβάρος για την απόκτηση του.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της, και άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ βρίσκονται επι ποδός για τις τελευταίες πινελιές του ρόστερ.

Ένα από τα ζητήματα που ενδέχεται να έχει οριστική κατάληξη τις επόμενες ώρες είναι και αυτό του Άντερσον Εσίτι. Ο Νιγηριανός χαφ πήρε πολλές ευκαιρίες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκεται στα πλάνα του και αναζητείται λύση. Στην Τούμπα θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του, όμως για την ώρα δεν έχει προκύψει ομάδα να το αναλάβει.

Έτσι με τα τωρινά δεδομένα ο μέσος του «Δικέφαλου του Βορρά» αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός. Μέχρι στιγμής έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Εσίτι έχει δείξει η  Φερεντσβάρος, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Νιγηριανού, σε περίπτωση βέβαια που η πρόταση των Ούγγρων είναι κοντά στα θέλω τους.

Τέλος εφόσον το ενδιαφέρον της Φερεντσβάρος γίνει επίσημο, τότε υπάρχει αρκετός χρόνος μιας και η μεταγραφική περίοδος στην Ουγγαρία δεν ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ