Αναστασίου: «Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι»

Αναστασίου: «Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι, και αυτό φάνηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ο Άρης έβαλε… φρένο στην ξέφρενη πορεία του Παναιτωλικού το τελευταίο διάστημα, με το σύνολο του Άκη Μάντζιου να φέυγει με την νίκη από το Αγρίνιο παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο εν όψει της συνέχειας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των «καναρινιών» Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στην έλειψη καθαρού μυαλού των ποδοσφαιριστών του η οποία έφερε την ήττα για την ομάδα του.

Οι αποφάσεις μας πείραξαν το μυαλό. Θέλω να τις δω, να δω αν ήταν πέναλτι. Νομίζω ότι δεν μπήκαμε στο παιχνίδι κι αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια. Είμαι απογοητευμένος από το πώς παίξαμε γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Κάθε φορά που βγαίναμε και δημιουργούσαμε, θέλαμε κάτι περισσότερο αλλά δεν το είχαμε», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Μετά ρωτήθηκε για το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. «Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια και επιβραβεύει. Νομίζω ότι ήταν μια κακή μέρα για μας αλλά είναι κι ένα σημάδι μετά τις τελευταίες νίκες που πετύχαμε ώστε για να χαμηλώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε χαλαροί σε παιχνίδι γιατί δεν έχουμε αριθμητικά τους παίκτες και την ομάδα για να το κάνουμε. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Κι όταν μας πηγαίνει ένα παιχνίδι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του προπονητή του Παναιτωλικού: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ