Λουτσέσκου: «Ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να νικήσουμε»

Λουτσέσκου: «Ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να νικήσουμε»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε άξιζε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι.

ΠΑΟΚ και Ολυπιακός έμειναν στο 1-1 στην Τούμπα, αλλά σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο Δικέφαλος ήταν αυτός που έπρεπε να πάρει τη νίκη. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και θα έπρεπε να πάρει το ματς.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Αν θα έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο να διεκδικήσει περισσότερα: «Ήταν αντιμέτωπες δύο πολύ καλές ομάδες, θέλαμε τη νίκη όπως και ο αντίπαλος. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ από κόρνερ του αντιπάλου».

Για την αλλαγή της εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο: «Το θέμα μας δεν ήταν η ενέργεια ούτε η στρατιγική του αντιπάλου. Ήμασταν αρκετά εγωιστές, θα έπρεπε σε πολλές περιπτώσεις να πασάρουμε αντί να σουτάρουμε. Ήμασταν όμως ανταγωνιστικοί και είχαμε ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μας δώσουν τη νίκη. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε τέσσερις αποκρούσεις, ενώ ο δικός μας καμία».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ