Όταν παίρνεις πρωτάθλημα τον… Σεπτέμβρη και τον Γενάρη βλέπεις την κορυφή με… κιάλια (pics)

Όταν παίρνεις πρωτάθλημα τον… Σεπτέμβρη και τον Γενάρη βλέπεις την κορυφή με… κιάλια (pics)

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βλέπουν τον Ολυμπιακό με... κιάλια 7 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Superleague, παρότι στην αρχή της σεζόν έβλεπαν... πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Superleague, ενώ η ΑΕΚ γνώρισε ακόμη μια ήττα-σοκ στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά από τον Βόλο με 2-1.

Το αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την ήττα της Ένωσης διατήρησε τους ερυθρόλευκους στο +9 από τον Δικέφαλο του βορρά, ενώ από τους κιτρινόμαυρους πλέον είναι στο +11.

Την ώρα που απομένουν 7 αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας της Superleague, η κατάσταση μοιάζει να ξεκαθαρίζει στη «μάχη» του τίτλου, με τον Ολυμπιακό να είναι κυνικός και αήττητος και να κάνει περίπατο απέναντι στους Δικεφάλους του βορρά, οι οποίοι στην αρχή είχαν μεγάλες βλέψεις. Βλέψεις πρωταθλητισμού, όπως θα δείτε και παρακάτω, αφού το καλοκαίρι αλλά και μέχρι τη 2η αγωνιστική βλέπανε πρωτάθλημα, όμως πλέον έχει επέλθει η κανονικότητα.

Χαρακτηριστικά είναι τα πρωτοσέλιδα τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, με την «Ώρα για Σπορ» να γράφει για πρωτάθλημα, αλλά και να «πικάρει» τον Ολυμπιακό για τον αποκλεισμό του από το Champions League.

Συγκεκριμένα, στις 8 Αυγούστου μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς είχε πρωτοσέλιδο «αυτούς θα φοβηθείτε;», με φωτογραφία τους παίκτες του Ολυμπιακού, που λίγους μήνες αργότερα «άλωσαν» το ΟΑΚΑ και αυτή τη στιγμή είναι στο +11 από την Ένωση.

Αυτό είναι το λιγότερο ωστόσο, αν αναλογιστεί κανείς πως η συγκεκριμένη «φυλλάδα» μιλούσε πριν την έναρξη της Superleague για πρωτάθλημα, έχοντας και πρωτοσέλιδο μάλιστα «Δεν σας βλέπει», όμως η… κουβέντα κράτησε για μια αγωνιστική. Τη νίκη επί του Ιωνικού με 3-0 στο ΟΑΚΑ. Από εκεί και πέρα υπήρξε μια… αλλαγή ρότας, ενώ πλέον υπάρχει σκληρή κριτική και απογοήτευση για την εικόνα της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Εκτός από την πλευρά της ΑΕΚ πάντως και στον ΠΑΟΚ κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος στην αρχή της σεζόν. Παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος, ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ότι στόχος της ομάδας είναι η διεκδίκηση και κατάκτηση του νταμπλ, όπως πριν από δύο χρόνια. «Δεν μπορώ καν να σκεφτώ την προοπτική του να μην τα καταφέρουμε», είπε. Όμως από την πρώτη κιόλας αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε τα… δόντια του και πέρασε από την Τούμπα με το διπλό (0-1). Στο ξεκίνημα της σεζόν λοιπόν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έβλεπαν πρωτάθλημα (κάτι που συνηθίζεται στις αρχές), όμως πλέον αρχίζουν να κοιτάζουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας με… κιάλια.

Δείτε μερικά από τα πρωτοσέλιδα στην αρχή της σεζόν: 

Το πρωτοσέλιδο μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού (12/8)

Το πρωτοσέλιδο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (12/9)

Μετά τη νίκη επί του Ιωνικού την 1η αγωνιστική (13/9)

Τα λόγια του Λουτσέσκου πριν την πρεμιέρα (12/9)

Η «Metrosport» στις 11/9

Το πρωτοσέλιδο της «Ώρας για Σπορ» στις 17/9

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ