ΠΑΟΚ: Ψάχνεται για εξτρέμ την τελευταία στιγμή

ΠΑΟΚ: Ψάχνεται για εξτρέμ την τελευταία στιγμή

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει τις μεταγραφές του με την απόκτηση ενός εξτρέμ, , με τον Ζοσέ Μπότο να έχει αναλάβει προσωπικά την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών με τον ΠΑΟΚ να κάνει την ύστατη προσπάθεια την τελευταία στιγμή, ώστε να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ζοζέ Μπότο έχει καταλήξει σε έναν παίκτη από την Ιβηρική Χερσόνησο και οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του βορρά» ευελπιστούν πως μέσα στην ημέρα θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του με τον Ρουμάνο τεχνικό τεχνικό να τονίζει πως υπάρχουν δυσκολίες για την επιλογή του κατάλληλου παίκτη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορεί να είναι ανέτοιμοι και θα αργήσουν να μπουν στο κλίμα της ομάδας, ενώ αυτοί που μπορούν να αποκτηθούν πιο εύκολα δεν αγωνίζονται με τις ομάδες τους και δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Τέλος μένει να φανεί αν κατά την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να αποκτήσει τον παίκτη που επιθυμεί για τα εξτρέμ, καθώς έρχονται σημαντικές υποχρεώσεις για ομάδα για το πρωτάθλημα, το Europa Conference League με την Μίντιλαντ, αλλά και ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ