Μιλάει με Κόνιασπορ ο Ολυμπιακός για τον Ρόνι Λόπες

Μιλάει με Κόνιασπορ ο Ολυμπιακός για τον Ρόνι Λόπες

Ο Ρόνι Λόπες ετοιμάζεται να συνεχίσει στην Τουρκία την καριέρα του, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με την Κόνιασπορ του Αχμέντ Χασάν.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία «αποσυμφόρησης» του ρόστερ του και ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται κοντά στο να αποχαιρετήσει τους Ερυθρόλευκους είναι ο Ρόνι Λόπες. Για τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη βρει ενδιαφερόμενο και μάλιστα ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την παραχώρηση του παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε «to10», λοιπόν, η ομάδα που κινείται έντονα τις τελευταίες ώρες για να αποκτήσει τον Λόπες είναι η Κόνιασπορ. Η τουρκική ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας και στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι ο Αχμέντ Χασάν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν δικό τους τον Λόπες με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι και για αυτόν τον λόγο έχουν ξεκινήσει επαφές με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Ρούι Καρντόσο, ώστε να καταστεί εφικτό το deal na ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Αν και η αλήθεια είναι πως ο χρόνος δεν πιέζει, καθώς οι Τούρκοι μπορούν να κάνουν μεταγραφές έως τις 8 Φεβρουαρίου.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι εάν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές καταφέρουν να τα βρουν, η μετακίνηση του Ρόνι Λόπες θα γίνει με τη μορφή δανεισμού από τον… Ολυμπιακό. Ο οποίος έχει αποκτήσει δανεικό τον Πορτογάλο από τη Σεβίλλη. Η οποία επίσης δεν δείχνει να έχει πρόβλημα στο να προωθηθεί η συγκεκριμένη λύση.

Αξίζει κλείνοντας να αναφέρουμε ότι με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ρόνι Λόπες έχει αγωνιστεί σε συνολικά 20 παιχνίδια φέτος (σ.σ. 790 λεπτά), έχοντας δύο γκολ και 2 ασιστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει μέσα στην ημέρα τον δανεισμό του Μάξι Λοβέρα στην Ομόνοια, του Ρούμπεν Σαμέδο στην Πόρτο, αλλά και τη μετακίνηση του Φράνκο Σολδάνο, πιθανότατα στην Ταγιέρες, η οποία έχει κάνει πρόταση για την αγορά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ