Ιωνικός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μαχαίρας – Ένα κρούσμα κορωνοϊού

Ιωνικός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μαχαίρας – Ένα κρούσμα κορωνοϊού

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς πλέον μετά τον τραυματισμό του. - Ένα κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Ιωνικός.

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Βόλο την ερχόμενη Τετάρτη (02/02, 19:30) για την εμβόλιμη 21η αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζει ο Ιωνικός.

Οι ποδοσφαιριστές στη σημερινή προπόνηση δούλεψαν πάνω στην επιθετική τακτική, ενώ ο Θεοδόσης Μαχαίρας συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, δείχνοντας πως έχει επιστρέψει πιο δυνατός μετά τον τραυματισμό του και προπονείται σε φουλ ρυθμούς! Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (01/02) το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα ταξιδέψει για τον Βόλο.

Τα αποτελέσματα του χθεσινού μοριακού ελέγχου για την ανίχνευση του κορωνοϊού έδειξαν πως υπάρχει ένα θετικό τεστ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται σε απομόνωση και ακολουθεί, όπως και η ομάδα, τα όσα αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Τέλος, ο Γιώργος Βαλεριάνος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο περασμένο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ερχόμενο εντός έδρας ματς (06/02, 17:15) με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ