Όλα ανοιχτά μέχρι 8 Φλεβάρη – Οι τρεις του Ολυμπιακού και οι συζητήσεις για μεταγραφές

Όλα ανοιχτά μέχρι 8 Φλεβάρη – Οι τρεις του Ολυμπιακού και οι συζητήσεις για μεταγραφές

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον Ολυμπιακό. Ποιοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Στις περισσότερες χώρες έπεσε η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα αγορές που είναι ανοιχτές, στέλνοντας… μηνύματα στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαδικασία «αποσυμφόρησης» του ρόστερ, με τον Λοβέρα να μετακομίζει στην Κύπρο και την Ομόνοια και τον Σεμέδο να έχει ήδη ανακοινωθεί από την Πόρτο του Κονσεϊσάο.

Τα ανοιχτά μέτωπα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πολλά και τρεις ακόμη παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Κούντε, Λόπες και Ονιεκούρου υπό προϋποθέσεις, είναι πιθανό να αποχωρήσουν από το μεγάλο λιμάνι.

Η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία ολοκληρώνεται στις 8 Φεβρουαρίου και αρκετές ομάδες ρίχνουν… ματιές στους «ερυθρόλευκους» παίκτες. Άλλωστε, όπως σας αποκάλυψε το «10», ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κόνιασπορ του Χασάν για την παραχώρηση του Λόπες.

Από εκεί και πέρα, για τον Κούντε υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της γειτονικής χώρας και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα. Όσον αφορά τον Ονιεκούρου, η Μπασακσεχίρ φέρεται να έχει στο… μπλοκάκι της το όνομα του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή, με τους Τούρκους να αποκαλύπτουν και τα ποσά που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Οι επόμενες μέρες θα ξεδιαλύνουν το τοπίο στο μέτωπο των τριών αποχωρήσεων, με τους τουρκικούς συλλόγους να ασκούν ασφυκτικό πρέσινγκ στους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας.

H ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν… πρωταθλήτρια και στις χειμερινές προσθήκες (έξι) και μένει να φανεί, αν ο Ολυμπιακός κινηθεί και στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ