Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Σκούπισε» τον ΠΑΣ και πάτησε 4αδα ο Αστέρας

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Σκούπισε» τον ΠΑΣ και πάτησε 4αδα ο Αστέρας

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντριάν Ριέρα που σκόραρε δύο φορές, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μία τεράστια νίκη (2-0) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω τους Ηπειρώτες!

Ασταμάτητο το «τρένο» του Ράσταβατς! Μετά το μεγάλο διπλο στη Λεωφόρο, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε ακόμα μία τεράστια νίκη. Ο Αντριάν Ριέρα ήταν σε… κέφια, σκόραρε δύο φορές και ο Αστέρας επικράτησε εύκολα με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας!

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Αρκάδες που βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, έχοντας κρατήσει σε όλα τα συγκεκριμένα παιχνίδια και το «μηδέν» στην εστία τους! Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια μετά τη νίκη με τον Απόλλωνα ο ΠΑΣ που έπεσε στην 6η θέση, βλέποντας τον Αστέρα να τον αφήνει πίσω…

Στην 5η θέση έμεινε ο Παναθηναϊκός ο οποίος παίζει σε λίγη ώρα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.

Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι για να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να τοποθετήσουν από νωρίς τις βάσεις για το «τρίποντο». Ο Αντριάν Ριέρα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Καραχάλιο και κατέληξε στα δίχτυα του Λοντίγκιν, γράφοντας έτσι το 1-0 για τους Αρκάδες που άνοιξαν το σκορ με το… καλημέρα!

Ο Αστέρας ωστόσο δεν σταμάτησε και συνέχισε να πιέζει, απειλώντας με πολλές στατικές φάσεις. Και στο 36ο λεπτό, ο Ριέρα χτύπησε ξανά! Ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση των φιλοξενούμενων και αφού βρέθηκε σε θέση βολής, νίκησε για δεύτερη φορά τον Λοντίγκιν και έκανε το 2-0, πριν την ανάπαυλα.

Η ομάδα του Ράσταβατς έριξε τον ρυθμό της στο δεύτερο ημίχρονο και επικεντρώθηκε στην άμυνα της. Οι Αρκάδες δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του δεύτερου 45λεπτου στον ΠΑΣ να φανεί έστω και λίγο απειλητικός και κράτησαν εύκολα το υπέρ τους 2-0 μέχρι και το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε (90+2’ Κανελλόπουλος), Σάντα Φε (46’ Ιγκλέσιας), Σίτο (59’ Κρέσπι), Ριέρα (78’ Τιλίκα), Σονί (78’ Καπίγια), Μπαράλες

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν (80’ Ποζνάνσκι), Οικονομόπουλος (46’ Μπρένερ), Καραχάλιος (80’ Μίνα), Στάνκο (46’ Λώλης), Λιάσος, Μορέιρα, Περέα (80’ Παντελάκης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ