Φιλίπε Σοάρες: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Φιλίπε Σοάρες: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Φιλίπε Σοάρες.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έκανε χθες στη Ριζούπολη ο Φιλίπε Σοάρες, στη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε για τη γενικότερη απόδοση της ομάδας του στο παιχνίδι, ενώ ανέφερε πως θέλει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

Για το πως έζησε το πρώτο του ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι στην τελευταία θέση, αλλά είναι μια πολύ καλή ομάδα, αυτό μου δείχνει ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μου άρεσε αυτό που έβλεπα από την ομάδα μου, είμαι χαρούμενος, γιατί ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και η πρώτη μου νίκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

Για το τι του είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Μου έδωσε οδηγίες πριν μπω στο παιχνίδι και μόλις τελείωσε το παιχνίδι μου είπε καλώς ήρθες στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ».

Για το τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τον ίδιο: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, θα βοηθήσω όπου μου πει ο προπονητής, θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να κερδίζει, αν όχι όλα τα παιχνίδια, όσα περισσότερα μπορεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ