Η μαγκιά του Αραούχο και τα «σκουλήκια» του Τζαβέλλα (vid)

Η μαγκιά του Αραούχο και τα «σκουλήκια» του Τζαβέλλα (vid)

Μόνο ντροπή για την αντίδραση του Γιώργου Τζαβέλλα, καθώς την ώρα που ο Αραουχο με μια μεγαλειώδη κίνηση αφιέρωσε το γκολ του στον Άλκη, ο Έλληνας αμυντικός φώναζε «σκουλήκια» μπροστά στην κάμερα

Τα τελευταία 24ωρα όλη η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος φίλαθλος του Άρη έχασε τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας επειδή υποστήριζε τους κίτρινους και την Τετάρτη διεξαγόταν η 21η αγωνιστική της Superleague.

Μια αγωνιστική που ήταν «μαυρισμένη» λόγω του θανάτου του 19χρονου Άλκη και που όλες οι ομάδες αφιέρωσαν στον αδικοχαμένο φίλο των κίτρινων. Στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ ήταν σαφώς πιο φορτισμένο το κλίμα με τους γηπεδούχους να αφιερώνουν τη νίκη τους σε εκείνον. Νωρίτερα όμως είχαμε μια στιγμή που δείχνει το ποιόν και τη διαφορά των ανθρώπων.

Ο Σέρχιο Αραούχο πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ για να ισοφαρίσει το ματς και με μια μεγαλειώδη κίνηση αρνήθηκε να πανηγυρίσει. Το πρόσωπό του παρέμεινε ανέκφραστο και δευτερόλεπτα μετά σχημάτισε με τα δάχτυλα της παλάμης του το γράμμα «Α». Υπέροχη στιγμή.

Την ώρα λοιπόν που όλη η Ελλάδα αποθέωνε τον Αργεντινό φορ για τη σπουδαία κίνηση του, την ώρα που η κάμερα κατέγραφε τη στιγμή του Αραούχο ο Γιώργος Τζαβέλλας «συνελήφθη» από τον φακό να βρίζει φωνάζοντας «σκουλήκια» σε μια από τις πλέον ντροπιαστικές στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Έλληνας μπακ κατάφερε να καταστρέψει την κίνηση του Αραούχο και ταυτόχρονα να βγάλει τον οπαδισμό του και φυσικά να τα «ακούσει» από όλους όσους αντιλήφθηκαν τι είπε. Ο Τζαβέλλας έπρεπε να σκεφτεί τι ήταν το χθεσινό παιχνίδι. Δεν ήταν ένα ντέρμπι Άρης-ΑΕΚ, ήταν ένας φόρος τιμής στον Άλκη που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, δολοφονημένος για την ομάδα που αγαπάει. Η αντίδραση του Τζαβέλλα λοιπόν κρίνεται τουλάχιστον ως απαράδεκτη και θα έπρεπε αν όχι να μην πανηγυρίσει, έστω να… σκύψει το κεφάλι.

Δείτε τους πανηγυρισμούς της ΑΕΚ και το «σκουλήκια» του Τζαβέλλα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ