Ο Αποχαιρετισμός του ΠΑΟΚ στον Λάμπη (pic)

Ο Αποχαιρετισμός του ΠΑΟΚ στον Λάμπη (pic)

Ο ΠΑΟΚ είπε το δικό του αντίο στον Αλέξανδρο Λάμπη, που άφησε στα 22 του μόλις χρόνια την τελευταία του πνοή στο γήπεδο, με μήνυμα στο Twitter.

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα αποχαιρετισμού στον Αλέξανδρο Λάμπη, που «έσβησε» μόλις στα 22 του χρόνια σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός παίκτης της Ηλιούπολης κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο λίγο μετά την έναρξη του εκτός έδρας ματς με την Ερμιονίδα για την Γ’ Εθνική.

Αμέσως οι γιατροί έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να καταβάλλουν προσπάθειες να τον σώσουν, όμως το γεγονός ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο και πέρασαν τουλάχιστον 20 λεπτά μέχρι να φτάσει τους έκανε να χάσουν τη μάχη.

Πέραν όμως της έλειψης οχήματος καθοριστικό ρόλο στο να καταλήξει ο Λάμπης, έπαιξε το γεγονός πως χρειάστηκε να σπαταληθεί χρόνος για να έρθει απινιδωτής στο σημείο, αφού ήταν κλειδωμένος σε αίθουσα…

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός και τα συλλυπητήριά του στα οικεία του πρόσωπα, με μια δημοσίευσή του στο Twitter.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Λάμπη. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε…»

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ