Μεγάλη ανησυχία για Λαλά στον Ολυμπιακό

Μεγάλη ανησυχία για Λαλά στον Ολυμπιακό

Η εκτίμηση για τον τραυματισμό του Γάλλου αμυντικού του Ολυμπιακού.

Ατυχος στάθηκε ο Κένι Λαλά στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική της Super League (3-1), καθώς κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε σε μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Περέιρα στο κέντρο και στο 35’ έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ των Πειραιωτών αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο του Γ. Καραϊσκάκης και όπως ενημερωθήκατε χθες από to10, έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα, που αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα. Υπάρχουν φόβοι μάλιστα ότι ο αμυντικός των πρωταθλητών θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς για 2-3 εβδομάδες!

Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση του «ερυθρόλευκου» ιατρικού τιμ, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, όταν θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του 30χρονου μπακ. Οσο καιρό ο Λαλά παραμείνει εκτός δράσης, ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με δεξί μπακ τον Θανάση Ανδρούτσο, ενώ πάντα στο ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχει επίσης και ο Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Οσον αφορά στον Κένι Λαλά, ο Γάλλος αμυντικός μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 ασίστ. Χθες, ήταν εξαιρετικός όσο πρόλαβε να αγωνιστεί κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά του βγήκε… ξινό, αφού τραυματίστηκε στο 30’ από τον Περέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ