Χωρίς Λούμορ η αποστολή του Άρη – Μέσα οι Ντουκουρέ, Μπερτόλιο και Γκάνεα

Χωρίς Λούμορ η αποστολή του Άρη – Μέσα οι Ντουκουρέ, Μπερτόλιο και Γκάνεα

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Λούμορ, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Ντουκουρέ. Επιστρέφουν οι Μπερτόλιο και Γκάνεα.

Ο Άρης είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Λούμορ, ο οποίος έχει δεχτεί χτύπημα από την αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αντιθέτως, για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή ο Ντουκουρέ, ενώ επιστρέφουν και οι Μπερτόλιο και Γκάνεα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με το Βόλο Ν.Π.Σ. (05/02), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Sakic, Mancini, Bertoglio, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Cristian Lopez, Ganea, Doukoure, Luis Palma, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ