Άρης: Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Βόλο

Άρης: Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Βόλο

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση πληρορφορώντας τους φιλάθλους του για τη διαθεσιμότητα και προμήθεια εισητηρίων του ματς με τον Βόλο.

Ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο στο Κλέανθης Βικελίδης αύριο Σάββατο (5/2 19:30) για την 22η αγωνιστική της Superleague κι ενημέρωσε πως ξεκίνησε η διαθεσιμότητα των εισιτηρίων.

Οι κίτρινοι περιμένουν τη συμπαράσταση του κόσμου σε ακόμα ένα δύσκολο ματς με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να είναι ακόμα νωπή και θέλουν να «διπλώσουν» τις νίκες, ύστερα από αυτή επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των 1.000 εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με το Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (05/02, 19:30), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα λειτουργήσουν οι Θύρες 7 και 9, όπου τα εισιτήρια τιμώνται 20 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα είναι ελεύθερη για όλους χωρίς σειρά προτεραιότητας, ενώ και για το παιχνίδι αυτό δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ