Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Λούντκβιστ, γλίτωσε ο Αλεξανδρόπουλος

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Λούντκβιστ, γλίτωσε ο Αλεξανδρόπουλος

Στα «πιτς» με πρόβλημα στον μηνίσκο θα μείνει για περίπου τρεις εβδομάδες ο Ραμόν Λούντκβιστ. Τίποτα το σοβαρό για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, με τον νεαρό μέσο να αναμένεται να είναι έτοιμος στο ματς με τη Λαμία.

Ακόμα έναν «πονοκέφαλο» έφερε η αναμέτρηση της Τούμπας στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο λόγος για τον Ραμόν Λούντκβιστ ο οποίος τραυματίστηκε στον μηνίσκο και έτσι θα χρειαστεί να μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες.

Αντίθετα, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος υπέστη μια σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δώσει το «παρών» απέναντι στη Λαμία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στρέφεται πλέον ο Παναθηναϊκός. Στην προπόνηση της Δευτέρας όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, εξαιρουμένων των Αλεξανδρόπουλου, Λούντκβιστ οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία (όπως και οι Μαουρίσιο, Μακέντα).

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρώτο μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Κώτσιρας, Βαγιαννίδης προτού συνεχίσουν με ατομικό«

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ