Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει στην Αθήνα ο Σισέ

Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει στην Αθήνα ο Σισέ

Ο θηριώδης σέντερ μπακ, που κατέκτησε το Κόπα Αφρικα με την Σενεγάλη, επιστρέφει στην Αθήνα την Πέμπτη (10/2) και θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Το Κόπα Αφρικα ολοκληρώθηκε με την Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ να κερδίζει στον τελικό την Αίγυπτο και να κατακτά για πρώτη φορά στην ιστορία της το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο θηριώδης σέντερ μπακ πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του και τους συμπατριώτες του στο Ντακάρ την κατάκτηση του τίτλου και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Πέμπτη και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αγωνιστεί στο εντός έδρας ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ (13/2, 19:30) για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας πραγματοποιήσει τρεις συμμετοχές στο Κόπα Αφρικα. Επαιξε στα δύο πρώτα ματς των ομίλων με Ζιμπάμπουε και Γουινέα, αλλά και στον ημιτελικό με την Μπουρκίνα Φάσο.

Οσον αφορά στις συμμετοχές του με τον Ολυμπιακό, ο 26χρονος στόπερ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν είχε πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας 5 γκολ σε 2.170 λεπτά. Συνολικά με τους Ερυθρόλευκους έχει 119 συμμετοχές, με 15 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ