ΑΕΚ: Όλοι στη σέντρα από τον Μελισσανίδη!

ΑΕΚ: Όλοι στη σέντρα από τον Μελισσανίδη!

Μεγάλες αλλαγές σκέφτεται ο «Τίγρης» στην ΑΕΚ...

Η ΑΕΚ κρατούσε στα χέρια της τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά ο ΠΑΟΚ έφερε τα πάνω-κάτω στις καθυστερήσεις και πήρε εκείνος το ειστήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μόνο αυτός ο τρόπος έλειπε στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη για να ολοκληρωθεί το εφιαλτικό… παζλ με τους Θεσσαλονικείς και συνέβη.

Μία τραγική εξέλιξη που ουσιαστικά βάζει τέλος και στη σεζόν για την ΑΕΚ από τις αρχές του Φεβρουαρίου. Ο Δικέφαλος μετά και από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο «χαιρετάει» όλους τους στόχους του και βλέπει ακόμη μια χρονιά να φεύγει άδοξα, με την μία αποτυχία να διαδέχεται την άλλη και φυσικά τον κόσμο να… βράζει.

Δεν είναι η πρώτη, δεν είναι η δεύτερη, δεν είναι ούτε καν η τρίτη σερί σεζόν που συμβαίνει αυτό, αλλά η τέταρτη. Η «μαύρη» τριετία μετατράπηκε σε τετραετία και αν δεν γίνουν άμεσα ριζικές αλλαγές στον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό το κοντέρ μπορεί να συνεχίσει να γράφει. Αυτό φαίνεται πως έχει αντιληφθεί και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το παίρνει πάνω του ο «Τίγρης»!

Η κατρακύλα της ομάδας, με αποκορύφωμα τον σοκαριστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Δικέφαλο του βορρά, δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορο τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές, προκειμένου η Ένωση να βγει από τον κακό δρόμο, που έχει πάρει εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια.

Και παρόλο που η συνεργασία με τον Αργύρη Γιαννίκη έχει -δεδομένα- ημερομηνία λήξης, με τις συζητήσεις για τον πρώτο προπονητή που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά» να έχουν ξεκινήσει προ πολλού και τον Φερνάντο Σάντος να βρίσκεται στο στόχαστρο, δεν είναι μόνο το θέμα προπονητή που έχει στο μυαλό του ο «Τίγρης». Εν ολίγοις, δεν… τρίζει μόνο η καρέκλα του Έλληνα τεχνικού.

Πιο συγκεκριμένα, στο τραπέζι βρίσκονται και αλλαγές που αφορούν στο πλαίσιο στενών συνεργατών του. Το ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 23η αγωνιστική της Superleague (13/2, 19:30) δεν επιτρέπει άμεσες κινήσεις, όμως ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είναι αποφασισμένος και αργά η γρήγορα θα προκύψουν εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ