Η ιδέα με τον Σάντος να μπαίνει πρώτος στην «Αγιά Σοφιά»

Η ιδέα με τον Σάντος να μπαίνει πρώτος στην «Αγιά Σοφιά»

Ο Φερνάντο Σάντος έχει πολλούς θαυμαστές στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει...

Για ακόμη μια χρονιά, η ΑΕΚ πέταξε λευκή πετσέτα στη μάχη του τίτλου. Το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχθηκε το άλλο, με την Ένωση να βρίσκεται και πάλι στο… μονοπάτι της εσωστρέφειας. Ουσιαστικά, ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει λέγεται «Κύπελλο Ελλάδος». Με τον Δικέφαλο να καλείται να αποκλείσει πρώτα τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία, πιθανότατα τον Ολυμπιακό.

Αναμφίβολα, η εικόνα της ΑΕΚ προκαλεί εκνευρισμό στους πάντες. Από την κεφαλή της ομάδας, μέχρι και τους οπαδούς. Και είναι μια περίεργη περίοδος για την Ένωση, καθώς σε λίγους μήνες αναμένεται να μπει στο νέο της γήπεδο. Η «Αγιά Σοφιά» βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσής της και κανείς δε θέλει να βλέπει το ίδιο… έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κακά τα ψέματα, η συνεργασία με τον Αργύρη Γιαννίκη έχει ημερομηνία λήξης. Όσο και να τον πίστεψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η… βαλίτσα δεν πρόκειται να πάει μακριά. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα έχει τελειώσει και απλά περιμένουμε να μάθουμε την ημερομηνία. Ουσιαστικά, το στοίχημα για αυτόν είναι αν θα βγάλει τη χρονιά. Οι φωνές για αντικατάστασή του πληθαίνουν, με to10.gr να σας έχει ήδη αποκαλύψει το όνομα του Φαν Σιπ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει (ξανά) η συζήτηση για τον πρώτο προπονητή που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά». Ενας τεχνικός που έχει πολλούς θαυμαστές στα ενδότερα του Δικεφάλου είναι ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος κόουτς αρέσει πολύ στους «κιτρινόμαυρους» και ιντριγκάρει αρκετά η ιδέα να μπει στο νέο γήπεδο. Εχοντας ήδη δύο θητείες στην ΑΕΚ, άφησε το στίγμα του στην ομάδα, ενώ κατέχει και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των «κιτρινόμαυρων» οπαδών. Είναι ένας προπονητής που μπορεί να επιβληθεί και να εμπνεύσει τους πάντες. Τον Οκτώβριο θα κλείσει τα 68 του και μετρά στο βιογραφικό του πια σπουδαίες επιτυχίες με κορυφαία την κατάκτηση του EURO 2016 με την Εθνική Πορτογαλίας, καθώς και το Nations League τρία χρόνια μετά.

Φυσικά, μην ξεχνάμε πως και από την ΕΠΟ έκαναν… όνειρα για τον Πορτογάλο. Μετά την αποχώρηση του Φαν Σιπ, το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων. Αλλος ένας πρώην προπονητής της ΑΕΚ που βρέθηκε στα ραντάρ, με την λύση του Γκουστάβο Πογέτ να προκρίνεται…

Αυτή θα είναι η αποζημίωση του Σάντος αν απολυθεί από την εθνική Πορτογαλίας | to10.gr

Ο… σκόπελος των μπαράζ

Διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Φερνάντο Σάντος έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά υπάρχει ένα εμπόδιο που μπορεί να βάλει… στοπ στο όνειρο. Η Πορτογαλία βρίσκεται στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Στις 24-25 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει την Τουρκία και αν την περάσει, στις 29 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία.

Αν προκριθούν Πορτογαλία και Ιταλία, θα παίξουν… τελικό για την πρόκριση στα γήπεδα του Κατάρ. Ουσιαστικά, μόνο εύκολο δεν είναι το έργο για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ πιθανό να πάει… σπίτι της και ο Φερνάντο στην «αγκαλιά» της ΑΕΚ.

Ο γιος του Σάντος αγοράζει μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι (pic) | to10.gr

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την «Αγιά Σοφιά» και θέλει να ταράξει τα… νερά με την επιστροφή του Φερνάντο Σάντος. Ο παράγοντας της Πορτογαλίας και τα κέφια του Δημήτρη Μελισσανίδη θα κρίνουν το μεγάλο comeback.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ