Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ

Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και περιπολικά, υπό τον φόβο αντιδράσεων μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ

Παρουσία περιπολικών και ανδρών της Αστυνομίας -υπό τον φόβο αντιδράσεων από τους οπαδούς- γίνεται η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο λόγος είναι ότι η Ένωση κατρακυλάει, οδεύει από αποτυχία σε αποτυχία και για ακόμα μια χρονιά έχει τεθεί από πολύ νωρίς εκτός στόχων, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία για αντιδράσεις των οπαδών της

Ο χθεσινός αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ θα μείνει στην ιστορία, με την Ένωση να χάνει την πρόκριση με απίστευτο τρόπο, τρώγοντας δύο γκολ σε ένα λεπτό. Όπως μπορεί λοιπόν εύκολα να αντιληφθεί κανείς, ο κόσμος των κιτρινόμαυρων βρίσκεται εδώ και καιρό στα… κάγκελα, είναι εξοργισμένος, διότι βλέπει την ΑΕΚ να μην σηκώνει κεφάλι με τίποτα και να γίνονται συνεχόμενα λάθη από τους ιθύνοντες.

Από εκεί και πέρα, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ βαρύ και για να μην υπάρξουν παρατράγουδα, στα Σπάτα βρίσκεται από πολύ νωρίς ισχυρή αστυνομική δύναμη και περιπολικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ