Άρης: Το πρόβλημα στα χαφ

Άρης: Το πρόβλημα στα χαφ

Ο Άκης Μάντζιος βλέπει τις επιλογές του να μειώνονται ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (14/2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εξαιτίας του τραυματισμού του Ντουκουρέ και της διαφαινόμενης τιμωρίας του Ματίγια.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Άκη Μάντζιο ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας παιχνιδιού της Δευτέρας (14/2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει τις επιλογές του στα χαφ να μειώνονται, μετά και τον τραυματισμό του Ντουκουρέ.

Ο Ιβοριανός μέσος ακολουθεί πρόβλημα αποθεραπείας και τέθηκε νοκ άουτ από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακόμα, για σήμερα είναι προγραμματισμένη η απολογία του Ματίγια, μετά τη δίωξη που άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας για την κίνηση που έκανε, μετά το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Αν ο Ισπανός μέσος τιμωρηθεί -κάτι που δύσκολα θα αποφύγει-. τότε η ΠΑΕ Άρης θα καταθέσει έφεση, όμως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα χάσει το ματς στους «Ζωσιμάδες».

Οι Σάσα και Εντιαγέ θα είναι οι μοναδικοί διαθέσιμοι χαφ για τον Μάντζιο, ενώ αν χρειαστεί, μπορεί στη θέση αυτή να αγωνιστεί και ο Σάκιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ