Απίστευτο: Απαλλάχθηκε ο Τζαβέλλας για το «σκουλήκια»

Απίστευτο: Απαλλάχθηκε ο Τζαβέλλας για το «σκουλήκια»

Καμία τιμωρία για την φράση του Τζαβέλλα «σκουλήκια» στον πανηγυρισμό του γκολ της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Το ζούμε και αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Γιώργος Τζαβέλλας απαλλάχθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ και έτσι δεν υπάρχει η παραμικρή τιμωρία για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε στο Κλεάνθης Βικελίδης φωνάζοντας «σκουλήκια» προς τους οπαδούς του Άρη!

Μια κίνηση που έφερε σφοδρές αντιδράσεις από παντού, σε ένα διάστημα μάλιστα που γίνεται μεγάλη προσπάθεια να μπει ένα τέλος σε ακραίες καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια κίνηση του Τζαβέλλα σε έναν αγώνα που έγινε υπό την βαριά σκιά της δολοφονίας του Άλκη και που μάλιστα την επομένη του οδήγησε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη!

Και όμως για το πρωτοβάθμιο όργανο της Σούπερ Λιγκ δεν συνέβη τίποτα! Ή ακόμη και αν συνέβη μπορεί και ο αθλητικός δικαστής να θεωρεί πως είναι σωστό αυτό που πιστεύει ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Αλέκος Αλεξίου και το δήλωσε στην απολογία χωρίς κανένα πρόβλημα. Ότι δηλαδή είναι αποδεκτή η έκφραση «σκουλήκια»! Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας αμυντικός της ΑΕΚ είναι κανονικά στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3649_2022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ