Δυο αγωνιστικές στον Ματίγια – Καταθέτει έφεση ο Άρης

Δυο αγωνιστικές στον Ματίγια – Καταθέτει έφεση ο Άρης

Ο Ισπανός μέσος τιμωρήθηκε με την ανώτερη προβλεπόμενη ποινή από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ και οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για να ανατρέψουν την τιμωρία.

Σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις παικτών, οι κανονισμοί εφαρμόστηκαν με τον πλέον αυστηρό τρόπο στη περίπτωση του Ματίγια.

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ επέβαλε ποινή δυο αγωνιστικών στον Ισπανό μέσο, για την κίνηση του μετά το γκολ που σημείωσε με τον Παναιτωλικό και χάνει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ Άρης θα καταθέσει έφεση, προκριμένου να ανατρέψει την τιμωρία και ο ποδοσφαιριστής να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ε
Αναλυτικά η απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λιγκ:

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3129/4-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών καθώς και χρηματική ποινή ποσού εκατόν είκοσι (120,00) ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ