Επέστρεψε στον Ρέντη με… φάπες ο Σισέ (vids)

Επέστρεψε στον Ρέντη με… φάπες ο Σισέ (vids)

Ο Παπέ Αμπού Σισέ επέστρεψε ως πρωταθλητής Αφρικής στο Ρέντη με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή με... φάπες.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ επέστρεψε σήμερα(11/2) στο Ρέντη, μετά την μεγάλη επιτυχία με την Σενεγάλη με την οποία κατέκτησε τον τίτλο του Copa Africa για πρώτη φορά στην ιστορία.

Ο 26χρονος σέντερ μπακ βρέθηκε στα γήπεδα του Καμερούν με την πατρίδα του από τις 9 Ιανουαρίου, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης στις 6 Φεβρουαρίου, εκεί όπου η Σενεγάλη επικράτησε της Αιγύπτου στην διαδικασία των πέναλτι, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο 26χρονος σεντερ μπακ των «ερυθρόλευκων» επέστρεψε ξανά στο Ρέντη μετά από περίπου έναν μήνα και εκεί τον περίμενε θερμή υποδοχή από τους συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ολυμπιακού έστησαν ένα ιδιαίτερο pasillo με… φάπες για τον Σενεγαλέζο στόπερ, ο οποίος γύρισε τροπαιούχος από τα γήπεδα του Καμερούν.

«Ο βράχος επέστρεψε. Ο πρωταθλητής Αφρικής, συγχαρητήρια» έγραψε σε στόρι του στο Instagram ο Μπα, με τον Σισέ να απαντάει: «Είσαι πρωταθλητής επίσης αδερφέ μου».

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ