Το… τερμάτισαν στη Σενεγάλη: Τι άλλο θα πάρει ο Σισέ και οι συμπαίκτες του εκτός από λεφτά (pic)

Το… τερμάτισαν στη Σενεγάλη: Τι άλλο θα πάρει ο Σισέ και οι συμπαίκτες του εκτός από λεφτά (pic)

Τι αποκάλυψε ο πρόεδρος της Σενεγάλης, Μάκι Σολ.

Στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα θα μπει σε λίγες ώρες ο Παπέ Αμπού Σισέ, με τον Σενεγαλέζο αμυντικό να γυρίζει στην Αθήνα, έχοντας κατακτήσει το Κόπα Αφρικα. Ο θηριώδης σέντερ μπακ και οι συμπαίκτες ανέβηκαν στην κορυφή του αφρικάνικου ποδοσφαίρου και έγραψαν ιστορία, καθώς η Σενεγάλη κατέκτησε για πρώτη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μια σπουδαία επιτυχία, η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα στην πρωτεύουσα της χώρας, το Ντακάρ, με χιλιάδες Σενεγαλέζους να ξεχύνονται στους δρόμους και να αποθεώνουν τον Αλιού Σισέ και τους ποδοσφαιριστές του, για την κατάκτηση του Κόπα Αφρικα. Ο 45χρονος προπονητής και οι παίκτες του εκτός από την ηθική ικανοποίηση που ένιωσαν για τη χρυσή σελίδα που έγραψαν στην ιστορία της αφρικάνικης χωράς, θα λάβουν επίσης ως μπόνους κατάκτησης χρήματα, αλλά και οικόπεδα! Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Σενεγάλης, Μάκι Σολ, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο θα λάβουν ο καθένας από 76.000 ευρώ, ένα οικόπεδο 200 τετραγωνικών μέτρων στο Ντακάρ, αλλά και ένα οικόπεδο 500 τετραγωνικών μέτρων στο Διαμνιάδιο.

«Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο θα λάβουν ο καθένας 50 εκατομμύρια CFA (76.000 ευρώ), ένα οικόπεδο 200 τετραγωνικών μέτρων στο Ντακάρ και ένα οικόπεδο 500 τετραγωνικών μέτρων στο Διαμνιάδιο, μια νέα πόλη υπό κατασκευή περίπου 30 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα», ανέφερε ο πρόεδρος της Σενεγάλης, Μάκι Σολ, στο Twitter. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Διαμνιάδιο απέχει 30 χιλιόμετρα από το Ντακάρ και είναι μια υπερσύγχρονη πόλη, η οποία αποτελεί το «διαμάντι» της Σενεγάλης!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ