Άρης: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Γκάμα

Άρης: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Γκάμα

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν ακολούθησε ούτε σήμερα πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης και πολύ δύσκολα θα προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (14/2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μπρούνο Γκάμα δεν αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ακολούθησε και σήμερα αρχικά ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια έκανε αποθεραπεία και η συμμετοχή του θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Αναλυτική η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (14/02, 19:30), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για την ηπειρωτική πόλη).

Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής) με τον Μπρούνο Γκάμα να συνεχίζει τη θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ