Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός 2-3: «Τρελό» διπλό ο Ιωνικός και… χαμός στα playoffs

Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός 2-3: «Τρελό» διπλό ο Ιωνικός και… χαμός στα playoffs

Μεγάλη ανατροπή και «διπλό» του Ιωνικού στην Τρίπολη! Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε (2-3) του Αστέρα, φτάνοντας τους 21 βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα. «Πόλεμος» για μια θέση στα playoffs μετά και το αποψινό αποτέλεσμα.

Τρομερό ματς στην Τρίπολη, με τον Ιωνικό να φεύγει με ένα μεγάλο τρίποντο! Η ομάδα της Νίκαιας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, γύρισε… τούμπα την αναμέτρηση, φτάνοντας στη νίκη (2-3).

Οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ οι Αρκάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μπουν ακόμα πιο δυνατά στη μάχη των playoffs. Μετά από 21 ματς, ο Αστέρας παρέμεινε 5ος με 32 πόντους, ενώ ο Ιωνικός είναι 11ος με 21 βαθμούς.

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Αστέρας άνοιξε το σκορ. Ο Καπίγια με κοντινή προβολή νίκησε τον Χουτεσιώτη και έγραψε το 1-0 για τους Αρκάδες.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ανήκε στους φιλοξενούμενους που έφτασαν στην ανατροπή μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λένις που κέρδισε πέναλτι, αποβολή και σημείωσε και το 2ο γκολ. Στο 58΄, ο Καστάνιο έσπρωξε τον άσο του Ιωνικού, με τον διαιτητή να τον αποβάλλει και να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Αοσμάν ανέλαβε την εκτέλεση για το 1-1, με τον Λένις να γράφει το 1-2 στο 67΄. Μετά από υπέροχη πάσα του Άοσμαν πέρασε και τον Τσιφτσή, φέρνοντας τούμπα το ματς στην Τρίπολη.

Στις καθυστερήσεις και σε μία κόντρα ο Ιωνικός έκανε το 1-3, με τον Κρέσπι να μειώνει το σκορ για τον Αστέρα στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Νίκαιας και χαμένη ευκαιρία για τους Αρκάδες.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος(81′ Τιλίκα), Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα(81′ Μπενίτο), Καπίγια(64′ Αντζουλάς), Σίτο(81′ Κρέσπι), Σονί.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Ματσούκας(72′ Βαλεριάνος), Βαφέας, Σάντσεζ, Ρομαό, Κιάκος, Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν(85′ Πλατέλλας), Λένις(72′ Γκοτσούλιας), Μάντζης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ