«Χτύπημα» με πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ για τη Λαμία!

«Χτύπημα» με πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ για τη Λαμία!

Στο φινάλε των ελεύθερων μεταγραφών η Λαμία επιδιώκει να ενισχυθεί με τον διεθνή αμυντικό, Ντένις Πολιάκοφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καϊράτ του Καζακστάν και στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Τελευταία μέρα για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές σήμερα (15/2) και σύμφωνα με πληροφορίες η Λαμία παλεύει να ολοκληρώσει μία σημαντική προσθήκη για την άμυνά της.

Στο… παρά ένα της προθεσμίας η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον 30χρονο αμυντικό, Ντένις Πολιάκοφ, ο οποίος τον προηγούμενο μήνα έμεινε ελεύθερος από την Καϊράτ του Καζακστάν και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Ο Λευκορώσος άσος (1.84μ.) αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ, αλλά μπορεί να ανταπεξέλθει και ως μπακ ενώ με την πρώην πλέον ομάδα του μέτρησε φέτος 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο παρελθόν έχει περάσει και από τον ΑΠΟΕΛ στον οποίο έμεινε έναν χρόνο ενώ το όνομά του το έφτιαξε στην Μπάτε Μπόρισοφ με την οποία πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του σε δύο θητείες. Ο Πολιάκοφ είναι μάλιστα και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του με την οποία έχει καταγράψει 48 συμμετοχές από το 2010 κι έχει πετύχει κι ένα γκολ.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες αφού χρόνος δεν υπάρχει και μένει να δούμε αν η Λαμία θα καταφέρει να πραγματοποιήσει αυτή την κίνηση ενισχύοντας σημαντικά την άμυνά της στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ