Τερζής στους παίκτες του Άρη: «Δεν έχει χαθεί τίποτα, να ανασυνταχθούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Τερζής στους παίκτες του Άρη: «Δεν έχει χαθεί τίποτα, να ανασυνταχθούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Θωμάς Ναζλίδης παρουσίασε τον Τόλη Τερζή και τους Πασχάλη Μελισσά και Γιώργο Καντιμοίρη στους παίκτες του Άρη ο οποίος «βλέπει» ΠΑΟΚ.

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν από τον Άρη ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αλλά μέχρι να βρει τον διάδοχο του Έλληνα τεχνικού, θα πορευτεί με προσωρινή λύση στον πάγκο.

Έτσι, σήμερα ο Θωμάς Ναζλίδης βρέθηκε στην προπόνηση των «κίτρινων» και παρουσίασε στους παίκτες τον Τόλη Τερζή και τους Πασχάλη Μελισσά και Γιώργο Καντιμοίρη, οι οποίοι θα αναλάβουν… υπηρεσιακό ρόλο.

Ο Τερζής μάλιστα μίλησε στους ποδοσφαιριστές στέλνοντας μήνυμα ανασύνταξης, ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Πολλούς από εσάς σας ξέρω και με ξέρετε. Με τους υπόλοιπους θα γνωριστούμε. Έχω δει όλα τα παιχνίδια σας από την αρχή μέχρι και το τελευταίο. Έχω εικόνα για τον καθένα σας. Είστε όλοι πολύ καλοί παίκτες με ποιότητα. Από συγκυρίες και ατυχίες η ομάδα έχασε βαθμούς», είπε ο Τερζής και συνέχισε λέγοντας: «Σημασία έχει τώρα να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν έχει χαθεί τίποτα και πρέπει να ανασυνταχθούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Να δουλέψουμε καλά μέχρι την Κυριακή και να ετοιμαστούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ