Σε επαφές με ξένο τεχνικό ο Καρυπίδης

Σε επαφές με ξένο τεχνικό ο Καρυπίδης

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, που χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα του διαδόχου του Άκη Μάντζιου, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση ενός ξένου τεχνικού, με τον οποίον ξεκίνησαν οι επαφές.

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή του Άρη, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης, έχει εντοπίσει μια περίπτωση που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, που έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα του αντικαταστάτη του Άκη Μάντζιου, έχει ξεκινήσει, ήδη, πρώτες επαφές με τον συγκεκριμένο ξένο τεχνικό. Άλλωστε, χθες από to10.gr ενημερωθήκατε για τον… πανικό που επικρατεί στην πιάτσα των μάνατζερ. 

Στόχος του Θόδωρου Καρυπίδη είναι η συγκεκριμένη υπόθεση να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ο νέος προπονητής να βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης και να παρακολουθήσει το ντέρμπι (20/2) με τον ΠΑΟΚ. Αν κάτι τέτοιο δεν καταστεί εφικτό, τότε, η πρώτη του παρουσία στο γήπεδο θα γίνει στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ατρόμητο (23/2).

Ο Τόλης Τερζής θα καθίσει, όπως όλα δείχνουν, στον πάγκο στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχοντας στο πλευρό του τον Πασχάλη Μελισσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ