Έμαθε και ο Κόλμαν τι εστί Τούμπα: «Πως γίνεται να μη μας δίνεται τόσο καθαρό πέναλτι»

Έμαθε και ο Κόλμαν τι εστί Τούμπα: «Πως γίνεται να μη μας δίνεται τόσο καθαρό πέναλτι»

Απόρησε έως και ο προπονητής του Ατρόμητου, Κρις Κόλμαν, για τη διαφορετική αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του στην Τούμπα σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Και πλέον οι φωνές για τις διαιτησίες του ΠΑΟΚ αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Γράφαμε νωρίτερα για τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσον αφορά τους κανονισμούς. Για τις διαφορετικές αποφάσεις που παίρνουν οι διαιτητές ανάλογα το γήπεδο που σφυρίζουν και την ομάδα που αγωνίζεται. Για το πώς δεν γίνεται να δίνεται ένα πέναλτι σαν αυτό στο χέρι του Κρέσπο στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά λίγες μέρες μετά να δίνεται ένα πέναλτι σαν αυτό που δόθηκε υπέρ του ΟΦΗ και πάλι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Και να τα λέγαμε μόνο εμείς; Πλέον ακόμα και οι ίδιοι οι προπονητές, προπονητές μάλιστα που έχουν παραστάσεις και εμπειρίες από το υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, όπως ο Κρις Κόλμαν, απορούν με όσα γίνονται.

Ο προπονητής του Ατρόμητου δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που είδε σε δύο παιχνίδια. Και αναρωτήθηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του πως γίνεται να μη δίνεται ένα καθαρό πέναλτι στην ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως υπάρχει το VAR και στο επόμενο παιχνίδι οι διαιτητές να σφυρίζουν με άλλα κριτήρια.

Συγκεκριμένα είπε ο Κόλμαν: «Δεν είναι ότι δεν νικήσαμε λόγω του αντιπάλου, αλλά δεν νικήσαμε λόγω διαιτητικών αποφάσεων που ήταν εναντίον μας. Δεν παραπονιέμαι ποτέ για τους διαιτητές, αλλά παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι.

Το χέρι του αντιπάλου ήταν κάπου εδώ (σ.σ. δείχνοντας ψηλά). Στο δικό μας πέναλτι σήμερα, τα χέρια του αμυντικού μας είναι κάτω και δόθηκε παράβαση. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Δεν νικήσαμε λόγω του αντιπάλου. Όπως το νιώθουμε δεν νικήσαμε γιατί θα έπρεπε να έχουμε σωστές διαιτητικές αποφάσεις κι αυτό είναι κάτι που με απογοητεύει».

Μαθαίνει και ο Κόλμαν. Είναι λίγο καιρό στην Ελλάδα, αλλά… πρόλαβε να δει την αντιμετώπιση ενός γηπέδου όπως η Τούμπα. Όπως είδε και ο ΟΦΗ σε μια άλλη φάση πέναλτι. Όπως είδε και ο Παναθηναϊκός στην ανατροπή του Αϊτόρ.

Κάθε ομάδα που πηγαίνει στην Τούμπα φεύγει με παράπονα. Για κάποιο χέρι, κάποιο πέναλτι, κάποια διαιτητική απόφαση που κρίνει αποτελέσματα. Και κρατάει ακόμα… ζωντανό το πρωτάθλημα.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή του Ατρόμητου εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ